Contacteer ons

De overgang naar een 100% BIO aanbod kwam er niet zomaar. In een wereld die niet stilstaat wil Natura zich steeds meer inzetten voor een duurzame toekomst. Dat kan door ons opnieuw te verbinden met echte waarden en zorg te dragen voor wat ons omringt.

Zorg voor ons lichaam, met natuurlijke, heerlijke recepten die alleen de essentie bevatten. Zorg voor de planeet, door biologische en duurzame landbouw te promoten en onze ecologische voetafdruk tijdens het hele proces te minimaliseren.

En dat, dat smaakt dus écht. Echte producten, gemaakt met echte ingrediënten en met traditionele technieken. Vol van goesting om mooie momenten te delen met anderen. Een terugkeer naar eenvoudige, essentiële waarden, naar gelukkige tijden rond een tafel waar potten saus vrolijk van hand tot hand gaan.

Deze hang naar authenticiteit zie je ook in de minimalistische verpakking van onze producten: een volledig transparant etiket waardoor de BIO saus, dressing, mayonaise of spread in zijn zuivere vorm te zien is. Uit principe. Want bij Natura hebben we niets te verbergen.